tisdag 7 oktober 2008

Ingen bra dag.

Det är riktigt jävla jobbigt när ens sambo inte kan förstå, respektera, eller acceptera, att man har så ont som man har.
Hur detta har yttrat sig behöver jag inte gå in på. Jag känner av ganska mycket bara av att höra de saker han anser att jag ska göra. Och ja, helt vanliga vardagliga saker, ingenting orimligt, men just nu totalt otänkbart.

Det känns som att ja, jag fick vila söndag kväll, och lite igår kväll, men nu ska jag må bra. Tydligen.

Idag när jag gått har det klickat vid svanskotan vid varje steg jag tagit, när jag sitter, som jag gör HELA DAGARNA så strålar smärtan ut som en sol från underlivet, åt alla möjliga, tänkbara håll.
Jag vetesjuttsingen vad jag gjorde under helgen som kan ha påverkat kroppen så negativt som den reagerat.
Jag har aldrig upplevt någonting liknande i hela mitt liv, och ja, jag är rädd och låter bli att ringa BM, för jag tänker inte gå och bli sjukskriven för att vi körde en "liten" renovering hemma.
*surar*

Nepp, jag vaggar fejkat glatt vidare och låtsas som ingenting på jobbet, och ligger med kuddar uppbullade under rumpan i soffan om kvällarna.
Jag vill inte behöva stå upp och laga middag om kvällarna. Det gör ont. Jag vill inte sitta ner, det gör ont. Ligga går bra. Då delas tyngden ut.
*gråta*

Helvete.
Jag tycker det är nästintill genant när jag mår så dåligt/har så ont att jag är helt låst och inte kan göra enkla saker.
Jag skäms och får dåligt samvete.
Förlamad.

8 kommentarer:

Fia sa...

Man ska inte ha ont hjärtat... *kram*... man ska ta hand om sig och så ska man inte vara rädd för att be om hjälp och ringa en bm.
*kram på dig!*

(jag förstår dig... man vill ha lite mer support ibland...då får man säga till, eller ryta går bra oxå)

Annika sa...

Stackare! Nu tycker jag faktiskt synd om dig. Känner igen mig mycket från när jag väntade Melvin. Hade ont överallt! Trodde jag skulle må prima eftersom jag gjorde det med Emilia men nädå.

Hoppas sambon kan ändra sina åsikter och vara mer lyssnande till sin woman...

Kram

Jessica sa...

du, låter inge vidare det där... köp bäckenbälte! hjälper massor! du ska egentligen ha det hela tiden, utanpå kläderna, men då kanske de på jobbet börjar undra. så ha på före/efter jobb! en order!

Mousetrap sa...

Oh, välkommen till foglossningarnas värld!
Mitt tips till dig (som du inte bett om :D)
Jag hade så FRUKTANSVÄRT ont att jag gick på kryckor. Sedan föreslog min underbara BM att hon kunde köra lite akupunktur på mig. It did wonders I tell you!

Andreas sa...

Nu kanske det ska tilläggas att Sambon löste allt så att Kvinnan inte behövde gå mer än 30 meter från entrén på arbetet, dock så gick kvinnan 2 gånger i onödan upp/ner för trappen till källarn och hängde också gardiner, inget som han bett om utan på eget bevåg.

För att sumera så säger Sambon allt som oftast att Kvinnan ska ligga i soffan dock likt Alfons Åberg får han ett "ska bara..." till svar.

Så hemsk är han inte.

C sa...

Fiso! Han e inte det minsta elak eller hemsk. Alls. Men det förväntas att jag ska stå och laga mat, jag skulle sy gardiner och "vi måste städa nu" blablabla gör att en hel del samvete samlas på mig där när jag har så ont att jag inte kan. Därav nämnde jag samvetet. Det gnälls om jag inte gör det, det gnälls om jag gör det. Bestämma sig?

C sa...

Alla andra: Jag undrar om det är fogarna som knakar, eller om det är någonting övergående... :(
Tack fina ni.

Andreas sa...

Nu väntar han på inlägget om att du faktist ligger i soffan och att den onda sambon röjjer och fixar hela kvällarna.