måndag 20 oktober 2008

Bindeln åker på.

Nämen vad sägs om att jag tar och slutar att titta på andra gravidas, stora fina magar nu?

Det är med gråten i halsen och ren, läskig avund, som jag ser deras fina kulor.
De är ju i samma vecka som jag.
Jag blir förmodligen den enda och första i ankomstgruppen som helt enkelt, just nu iaf, ger fan i att titta på, och kommentera deras underbara magar.

*snyfta*

Men en tröst är att jag inte får igen min tidigare förstora kjol i midjan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aldrig är man nöjd, right? Men du, du har ju världens coolaste platta mage med überstarka magmuskler. Du kommer att få en såndär fin, kontrollerad liten kula sen, inte en som väller ut och får dig att se ut som om du ska tippa över.

Och man måste inte titta på magbilderna. Jag tittar ibland, men kommenterar sällan.

/G

Ida sa...

Magen kommer ju... och du kommer få en jättefin mage.. BRA med liten bebis mage, kanske inte förändringen efter blir så dramatisk. Min mage kommer ju aldrig bli sig lik... Och i slutet på gravven då längtar man tillbaka till innan man var SÅ STOR.. för fy va stor man känner sig, bara att ta sig upp ur soffan är ett jumpa-pass. Haha. skulle varit överlycklig om jag hade fått en liten bebismage som det verkar som om du kommer få. Kram Ida

Anna sa...

Om några dagar säger det säkert POFF så står du där med värsta magen också ;). Min blev inte riktigt rund och fin förän runt v 25 typ men sen slutade den aldrig växa ha ha.

Jag är för tillfället mest avundsjuk på dem som tre månader efter förlossning är smala och fina som små fotomodeller *buhu* aldrig är man nöjd ha ha