onsdag 22 oktober 2008

I´m Chiquita banana?

Bebis kan bara inte få vitaminbrist av något slag.
Inte jag heller för den delen.

Den här veckan har jag haft ett så obeskrivligt sötsug.
Jag vill ha godis och jag vill ha det nu!
Men jag har låtit bli. *lilla fröken duktig*
Istället har jag placerat min rumpa i fruktkorgen på jobbet.

På dessa tre dagar som gått nu kan jag inte ens räkna antalet frukter, och hur många kilo de kan adderas ihop till, som jag satt i mig.
Kombinera detta med alla grönsaker jag tvångsmässigt måste äta till varenda måltid.
Samt vitaminerna jag äter dagligen i pillerform.

Jag vågar inte ens avslöja hur mycket frukt det rör sig om, men kollegorna retas för fullt och ja, snart ser jag ut som en fruktkorg.

Godissuget har inte dämpats det minsta trots mina försök. Det känns som att jag skulle kunna gå i en matbutik och vräka i mig allt från plockgodislådorna helt utan hämningar, så jag tar för givet att det är såhär obotligt som cravings upplevs?

Frukt är godis?

Pyttsan heller!

5 kommentarer:

Jessica sa...

jag beundrar din självdisciplin! jag gav upp för länge sen ;) men åh så stolt jag är nu när jag precis slängt ihop en fruktsallad!

Anonym sa...

Godis är frukt? Yay!

/G

rubyblue sa...

Men du! Jag tycker du ska vara lite snäll mot dig själv. Hade jag ätit sådär mycket frukt hade jag ABSOLUT gett mig själv en godisfrossar-dag. För du vet, ibland är det precis det enda som kan dämpa suget. Faktiskt. UNNA DIG! :)

Marianne sa...

Åh vad roligt!! En liten bebis.. =)

Spännande med ultraljud imorgon, hoppas att den lill* är snäll och visar upp sig!

Vår bus ville ju inte visa upp sig, utan sprallade järnet på ul, så vi fick vänta till v 28 innan vi fick veta vad det var för sort. Och då genom 3D-ultraljud.. DET var mäktigt! =)

Kristina sa...

Så kul! jag hade mina funderingar ett tag men tänkte att du kunde ju inte låta bli att blogga om det så det kunde ju inte vara nåt... Grattis! Så roligt med UL imorrn!