måndag 12 januari 2009

Fix!

ÄNTLIGEN!
Barnvagnen är beställd!
Det första till fina bebis är uppstyrt.

Igår drog vi iväg till Babyland i Uppsala. Vi klämde och kände på lite åkpåsar och skötväskor och bestämde oss till slut för en Brio-skötväska för 495 kronor, och istället för den åkpåse vi först kikat på för 895 kronor så blev det en i fleece för 400 kronor mindre.

I mars/april behövs inte den varmaste åkpåsen, och till i vinter kan man faktiskt klä på bebis, och bädda ner rätt varm ändå. ;)
Till sonen hade jag bara mjuklift och bäddset i vagnen ändå.

Vi tänkte betala hela kalaset på studs men ångrade oss efter beställningen, på väg till kassan, att vi skulle ta handpenningen då, och resten när vi hämtar vagnen.
Det vi valde att ta med i beställningen var chassi, liggdel, sittdel, babyskydd+basenheten, skötväska, åkpåse och ett litet myggnät.
Allt i svartaste svart.

Jag tror att jag kommer tröttna på färg, och då är det roligare att kunna byta "inredningen" i vagnen till färg.
Allt utom liggdelen fanns på plats, och den skulle komma med omgående leverans, kanske redan DENNA vecka. *stirra*
Ska vi hålla oss med att hämta ut den eller ska vi få ta hem den och längta och pilla lite?
Hur gör ni?

Svart Brio Sing 09.
Bebis lyxåk.
(Skötväskan var svart även den, men på internet var den brun. :) )

2 kommentarer:

Ida sa...

vänta med att hämta ut om det är så att garantin gäller från det datum som vagnen hämtas, men annars skulle jag ha hämtat, ni har förmodligen lite plats över för den :)

Supermamman sa...

Ja, ähum, jag har ju redan både köpt vagn och hämtat hem den... ;) Fast jag skyller på att minsting kan använda sittvagnen tills bebis kommer!
Snygg vagn ni valde! Praktiskt att babyskyddet kan fästas på chassit, den lösningen finns ju även för UJ, men jag tyckte fästena var rätt dyra så vi får se.
Kram!