lördag 27 september 2008

Tomten kommer tidigt?

Vi var precis på födelsedagsmiddag hos svärmor och hon outade nyheten att om vi vill så får vi en barnvagn i julklapp i år.
Jag blev alldeles rörd.
Gärna?

Planen nu är att jag och svärmor, och sambon på ett litet hörn ;) , går och kikar i barnvagnsbutiker.
Men jag vill inte köpa, planera eller bestämma ett dugg förrän efter ultraljudet.
Och vad det gäller just barnvagn så måste den ju beställas innan jul, långt innan, då de flesta av oss känner till förseningarna. (Lite som med den nya Volvon vi skulle ha nu som skulle dröja ända till december/januari, så vi bangade och valde en splitterny, otroligt fin och underbar Audi A4 Avant, 2009:a. Det lite finare och lite bättre valet. Vi är tvärnöjda! Hejja drömbil?)
Vissa saker är det inte okej att vänta för länge på.

Idag kikade jag för andra gången sedan jag testade positivt på bebiskläder inne på H&M, men knappt, det tog under 45 sekunder och jag hann bara puta med läpparna mot en yttepytteliten body.
Jinx?
Jag är nojjig. :(
Istället blev det vantar och mössa till sonen, skjortklänning, strumpbyxor och fingervantar till mig, och en laddning tröjor till sambon.

Dessutom, glädje. Mormorn och morfarn frågade om vi ville ha sambons gamla vagga som sambon redan pratat om och varit orolig för att den var borta sedan år tillbaka, men de hade sparat den. Den är ju hans. :)
Jag är på, fast jag har ingen aning om hur den ser ut.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Åh snällingar!!

Annika sa...

Man kan ju alltid snygga till vaggan, måla om och bädda :-) Gud vad snälla svärföräldrar du har! Njut! Klart du kan beställa vagn allt är ju bra och du känner fladder...

Go for it du väntar barn inte mista barn!
Hemskheter kan ju ske hela graviditeten finns inga garantier och man kan ju heller inte gå köpa allt efter barnet är fött?


Kram

C sa...

sandra: Jag VET! :D

Annika: Eller hur, den är i trä vet jag, så eventuellt slipa och lacka om, beroende på hur fräsch den är. :D

Jag har inte känt fladder på länge. Det känns bara konstigt just nu. :(
Jag är ju NOJIG och vill på UL nu!

Kramen