tisdag 9 december 2008

Would you like some cheese with that whine?

Åååh...
*bröla*

Jag är GNÄLLIG.
Jag är en SÅN.

Nu sitter jag och gnäller för stackars Anna över MSN.
Om mina härliga sexiga, svullna vrister som täcks av det lika sexiga hjälpmedlet "stödstrumpa". Det känns och är precis lika hett som det låter.

Mina kollegor får fortsatt lyssna på mina stånkanden, och utbrott om att jag mår illa och mår helt skevt i hela kroppen.

Igår kväll var det riktigt jobbigt.
När jag stod vid spisen och lagade mat kändes det som att någonting skulle ramla ut. Typ... ett barn... Samt att det värkte i höfterna. Lade mig ner några få minuter och varje gång jag var tvungen att resa mig och röra om i kastruller och grytor så kände jag av det igen.
Urk.

Jag hade ju kommit överrens med mig själv att jag skulle må busbra, utan någon form av krämpa whatsoever, den här graviditeten.
Jag skulle ju vara sådär härligt snyggravid med min lilla bebiskula.

Garanterat är dock att magens storlek inte har någonting med saken att göra.
Annat än att jag faktiskt känner mig helt sjukt fullproppad i magen (torson?), bebis måste ju växa någonstans så allt buffas undan i kroppen. Aj.

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hihi. Förlåt, men jag känner igen mig precis i det du skriver. :P Och jag skulle träna och äta bra och vara snygg med den lilla bebiskulan. Jomenvisst. Orkar inte ens gå 100 meter utan att få andnöd. Och var är godiset?! Feed me!!
Guud vad jag längtar efter mögelost och vin förresten... :P Gah!

Anonym sa...

Äsch snyggt gravid är du ju ändå? Gnällig får man vara.
Om män vore gravida... osv osv. ;)
Hälsningar,
Gabbi

Johanna sa...

Jag tycker du ska berätta för BM precis hur du mår när du är där nästa gång. Kanske behövs en extra undersökning? Asså, om det känns som att ..typ... ett barn ska ramla ut så kanske det är läge att softa järnet och låta nån kolla dig i musen?

(ps... ordet jag får skriva för att datorn inte ska tro att jag spammar in i din blogg (vilket jag kanske iofs gör nu) är idag "toebra". Ganska roligt ord.)